Коронавірус в Україні: "У Харкові не ховають померлих від COVID-19", - журналістка

Усі заробляють на цьому вірусі, як тільки можуть.

Інна Поляк

У Харкові не ховають людей, які померли від COVID-19. Про це на своїй сторінці у Facebook 30 жовтня заявила журналістка Інна Поляк, передають Патріоти України.

За словами журналістки, сьогодні її сім'я поховала рідну сестру її батька, яка померла від COVID-19. "Померлих від "корони" в Харкові не ховають. Або везіть у київський крематорій, і це вам обійдеться десь у 14 тис. Або на спеціально відведене кладовище в Безлюдівці [Харківської області]. І це вже 20 тис. грн! А яке законне та наукове обґрунтування такого п...здеця?! Це ж не сибірська виразка, що віками в землі живе. Чому аж 20 тис., там що, спецумови поховання, металеві склепи чи що? Хоча про яку законність я говорю, коли маємо таку ситуацію з КСУ", – сказала Поляк.

Вона зазначила, що її родичці доводилося купувати ліки за свої гроші. "Що вам сказати. Корупція квітне. Усі заробляють на цьому вірусі, як тільки можуть. Не знаю, які там 20–40 тис. виділяються на "ковідних" хворих, але в харківській інфекційці всі ліки сестра купувала сама. Суми чималі", – написала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...