Коронавірус в Україні: В найбільшому університеті країни оголосили про обмежувальні заходи

Коронавірус в Україні діагностували у чоловіка з Чернівців, а по всій країні посилюють профілактичні заходи для попередження поширення COVID-19.

В найбільшому університеті країни - КНУ імені Тараса Шевченка оголосили про обмежувальні заходи, повідомляє прес-служба вишу, передають Патріоти України.

Крім того, у КНУ розповіли про діагноз, який поставили студенту, що повернувся з Італії з підозрілими симптомами.

З 10 березня КНУ не буде направляти студентів, аспірантів, викладачів за кордон, будуть припинені масові заходи, а також припинена видача запрошень та прийом делегацій з-за кордону. "В Університеті з 10 березня 2020 призупиняється проведення масових заходів, направлення за кордон співробітників, студентів і аспірантів та прийом іноземних делегацій", - сказано в повідомленні.

Прес-служба університету попросила також не сіяти паніку через студента, який повернувся з Італії з дивними симптомами. Підозра на коронавірус у молодої людини не підтвердилася, тим не менш він перебуває в ізоляції в гуртожитку під пильним наглядом лікарів. У хлопця виявили бактеріальну ангіну. "Діагноз вірусної інфекції не підтверджується. Встановлено діагноз: ангіна бактеріальної етіології. Необхідності в госпіталізації в інфекційне відділення немає", - уточнили в прес-службі КНУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...