"Коронавірус врятував Україну, але катастрофа неминуча", - ексрадник Ху*ла

Росіянин переконаний у помилковості позиції президента України у зовнішньополітичній діяльності.

Епідемія коронавірусу врятувала Україну від повної катастрофи, яка повинна була статися в квітні на зустрічі глав держав Нормандської четвірки в Берліні. Як заявив колишній радник президента РФ Володимира Путіна Андрій Ілларіонов, відправившись у грудні 2019 року в Париж на саміт із Путіним, президент України Володимир Зеленський за визначенням не міг досягти успіху у вирішенні конфлікту на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"З якихось причин, можливо, в рамках спілкування з його радниками і помічниками, колегами і друзями, а можливо, і за підказкою з сусідньої країни, виникла ідея, що, швидко вирішивши цю проблему, він нібито зможе придбати політичні очки, які допоможуть йому в якихось інших проєктах. Однак цей шлях був тупиковим із самого початку", – сказав Ілларіонов.

На його думку, нинішня пауза у зовнішньополітичній діяльності через пандемію коронавірусу давала Зеленському шанс на перегляд своєї помилкової позиції. "Той факт, що він повернувся до своєї хибної позиції на пресконференції, означає, що катастрофа, відкладена через коронавірус, схоже, все одно відбудеться, нехай із затримкою в часі", – констатував ексрадник президента РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...