Коронавірус замовляли? Медик розповіла про шокуючі наслідки гучного весілля у Львові

У Львові відбулося масове інфікування не тільки гостей пишного весілля, але і їх родичів, які потрапили до лікарні незадовго після торжества.

Лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тимко в соцмережі повідомила, що спочатку молодята хотіли одружитися в травні, але відклали торжество через епідемію коронавіруса. Очевидно, в останній тиждень липня терпіння вичерпалося і торжество все-таки відбулося, передають Патріоти України.
У кафе запросили 180 осіб, проте 50 з них відмовилися. «Про дистанції, звичайно, ніхто не згадував. У масках істи не зручно, танцювати теж ... Всі сподівалися, що на весілля прийшли тільки здорові (тест на вході з негативним ПЛР ніхто не вимагав) і вживання алкоголю допоможе уникнути хвороби», - продовжує медик.
Але вже через 4 дні довелося госпіталізувати родича жениха, а потім захворіли четверо родичів нареченої.
Один з гостей не захворів, але в реанімацію потрапила його старенька бабуся, що не виходила з дому останні кілька років, однак на цьому ланцюжок інфікувань не перервався.

«Коронавірус існує. Дуже легко передається від людини до людини. При звичайній розмові в тому числі. Сьогодні вранці в лікарнях області 1 247 осіб. 100 в реанімації. 28 на апараті ШВЛ. Щодня збільшується кількість людей, чиє життя забрав коронавірус. Вірус не вибирає: бідний чи багатий, здоровий чи з купою супутніх хвороб», - констатувала медик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...