"Коронавірусний бунт": "Від початку епідемії з Китаю в Україну в'їхали 7 тисяч осіб", - Аваков

Міністр запевняє, що всі люди пройшли належний контроль.

Протягом останнього часу від моменту реєстрації в Китаї нового штаму 2019-nCoV з території цієї країни в Україну в’їхали близько семи тисяч осіб. Таку цифру назвав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

"З моменту початку кризи опосередковано з Китаю в'їхали в Україну сім тисяч осіб. Це студенти, ті, хто самі поверталися. Ті, хто пробирався через Франкфурт, через інші країни", - розповів він.

Керівник МВС запевнив, що ці особи пройшли належний контроль. "Кожен з них проходив контроль: вимірювали температуру, у нього брали телефони і адреси, з ним зідзвонювалися раз в три дні", - наголосив Аваков.
"На сьогодні ми за весь цей час мали лише три підозри – дві у Миколаєві та одну в Києві, коли трохи піднімалася температура. Слава Богу, це виявилися звичайні простудні захворювання", - розповів він.

Нагадаємо, 20 лютого до України прибули евакуйовані з Китаю люди. На обсервацію направили 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Рики, Чорногорії, Панами та Ізраїлю). Було оголошено, що їх розмістять у медзакладі селища Нові Санжари на Полтавщині. Цього дня місцеві мешканці селища перекрили в ньому дорогу, виступаючи проти розміщення там евакуйованих людей. Згодом у Нових Санжарах між поліцією та місцевими жителями сталася сутичка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...