"Коронавірусний бунт": Житель Нових Санжарів попросив вибачення у поліцейських за образи

У поліції повідомили, що правоохоронець, якого ображав житель Нових Санжарів під час протестів 20 лютого, – учасник бойових дій на Донбасі Олександр Нетребко.

Житель Нових Санжарів Полтавської області попросив вибачення за образу правоохоронця під час заворушень у селищі 20 лютого, коли туди привезли евакуйованих із Китаю через коронавірус SARS-CoV-2 громадян. Про це 22 лютого повідомила пресслужба Нацполіції України, передають Патріоти України.

"38-річний мешканець Нових Санжарів, раніше судимий за дизертирство, зізнався, що був присутнім на заходах у стані алкогольного сп’яніння і поводився неадекватно під час спілкування з поліцейськими", – ідеться в повідомленні.

У поліції заявили, що правоохоронець, якого ображав чоловік, – учасник бойових дій на Донбасі Олександр Нетребко.

Пресслужба оприлюднила відео з вибаченнями жителя Нових Санжарів. Він розповів, що прийшов на протести 20 лютого. "Потім пішли ми випили і далі прийшли на протести. Я підійшов до поліцейських і почав їм грубити, розмовляти нецензурними словами, розказувати, що вони не праві. Дуже каюся перед поліцейськими, що так висловився. Я не хотів цього робити, був у стані алкогольного сп'яніння. Шкодую про те, що зробив, я вибачаюся дуже перед ним (Нетребко, – ред)... Я сам хотів би зустрітися з ним і повибачатися перед ним", – сказав чоловік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...