Коронавірус в США "убив" журнал Playboy

Тираж весняного номера буде останнім в країні в 2020 році.

Організація, що видає чоловічий журнал Playboy компанія Playboy Enterprises збирається припинити випуск його друкованої версії в США. Про це повідомив глава компанії Бен Кон в статті на Medium, передають Патріоти України.

За його словами, журнал видається вже 66 років, проте зараз стало очевидно, що коронавірус робить негативний вплив на виробництво контенту і ланцюжок поставок журналу, і у його видавців постало питання про те, як Playboy може краще відповідати поточним побажанням читачів і "брати участь в розмові" кожен день, а не раз в три місяці, як це відбувається з випуском друкованої версії.

Глава Playboy Enterprises підкреслив, що онлайн-випуск журналу продовжиться, крім того, в 2021 році компанія обіцяє випустити нові товари для споживачів, а також друковані продукти в нових формах, в тому числі спецвипуски. "Друк - це те, з чого ми почали, і друк завжди буде частиною того, хто ми є", - зазначив Кон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...