Короткометражку, яка популяризує Україну, презентували у Києві (відео)

Короткометражний фільм "Смачного" знято на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

"Цей проект - приклад того, як хочеться показати Україну іноземцям... Ми надихалися такими всесвітньо відомими проектами, як "Париж - це любов", "Лондон, я люблю тебе"... Думаю, нам вдалося створити серію фільмів про Україну й українців, які справді надихають приїхати сюди", - сказав державний секретар Мінінформполітики Артем Біденко під час презентації фільму в середу в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами радника міністра інформполітики з питань міжнародної комунікації Марини Соботюк, цю короткометражку буде відправлено на безліч міжнародних фестивалів і конкурсів, як і попередню роботу, а у 2020 році буде представлено широкому колу глядачів.

Короткометражка "Смачного" показує історію про двох кухарів - українця Миколи та француза Патрика, яким вдалося поєднати гастрономічні можливості України та Франції і створити новий неперевершений смак. Ідея створення стрічки належить Мінінформполітики, а зняла її компанія Best Friends Film.

Робота є продовженням минулорічної стрічки "Дякую", в якій японець подорожував Україною, відкриваючи її глядачам у світі.

Як повідомлялося, Мінінформполітики має намір у 2019 році представити повнометражний фільм на основі трьох короткометражок, що популяризують Україну.

Перша короткометражна стрічка з триптиха "Дякую" показує Україну очима японського туриста як цікаву, гостинну, самобутню країну з цікавими пейзажами й багатою історією. Стрічку також зняла Best Friends Film на замовлення Мінінформполітики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...