Корисні поради: Як їсти солодке і не товстіти

Солодощами не можна замінити цілий прийом їжі.

Солодощі люблять багато і відмовити собі в задоволенні з'їсти цукерку або тістечко іноді дуже непросто. У зв'язку з цим виникає резонне питання - як їсти солодке і не товстіти. Французькі дієтологи стверджують, що такий спосіб існує, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зокрема, дієтолог Перро-Гірек Паскаль Гурдон розкрила секрет, скільки солодкого можна їсти в день, щоб не погладшати. Відповідь дуже проста - перестати жувати цукерки або торти потрібно в той момент, коли настало відчуття насичення. "Але, якщо ви більше не хочете їсти і при цьому доїдаєте десерт або навіть яблуко, йогурт, це буде відкладатися", - зазначає експерт.

Також дієтологи розповіли, як правильно їсти солодке. Щоб не переїсти солодощів, рекомендується не замінювати ними цілий прийом їжі, а також не їсти десерти між прийомами їжі. "Якщо ми хочемо іноді ласувати солодким, ми можемо це робити в кінці прийому їжі", - пояснюють експерти.
І ще один важливий момент: навіть якщо ви дали собі волю і "сточили" великий шматок торта - не коріть себе. Через почуття провини організм буде гірше перетравлювати їжу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...