Корисні поради: Як скинути вагу за два тижні без виснажливих дієт

Для цього слід дотримуватися певних правил.

Лікар-дієтолог Ольга Бурлакова розповіла, як скинути вагу за два тижні без виснажливих дієт, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"В частности, этот способ подразумевает потребление достаточного количества воды. Нормой можно назвать 30 миллилитров воды на килограмм веса тела. Врач отметила, что пить воду лучше всего до еды и в промежутках между ее употреблением. В противном случае вода может разбавить желудочный сок, что плохо скажется на пищеварении.

Специалист также отметила необходимость ограничить потребление дрожжевого хлеба и молочных продуктов. Такой хлеб в рационе чреват отеками и вздутием, тогда как молочные продукты с возрастом плохо усваиваются и нагружают функционирование почек.

Для сброса веса уменьшить в рационе стоит и животный белок, в частности мясо. Врач порекомендовала чередовать курицу с рыбой и растительным белком, которым богата фасоль, нут и чечевица. Рацион должен включать в себя фрукты и овощи, а перекусы можно заменить орехами, сухофруктами и злаковыми батончиками.

”Если вы будете придерживаться всех этих правил, за две недели похудеть удастся примерно на пять-восемь килограмм”, — заключила Бурлакова."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...