Корисні поради: Названо автомобілі, які краще купувати з рук, а не з салону

Багато людей досить часто задаються питанням, як краще купувати авто.

Звичайно, ні у кого не викликає сумнівів, що авто з салону буде набагато надійніше. Але все ж є ті марки, які краще купувати б/в. Зокрема, такий рейтинг склала американська компанія Autotrader, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Експерти кажуть, що ці машини є «ідеальною альтернативою» новому автомобілю. Тому, якщо не вистачає грошей на авто з салону варто придивитися до них. До того ж можна купити машину просто у відмінному технічному стані.

Якщо говорити про позашляховики, то тут слід звернути свою увагу на Audi Q7. Неважливо, новий або потриманий це автомобіль, в будь-якому випадку він практично не вбиваємий. Багато експертів впевнені, що це один з найдосконаліших позашляховиків в світі. Але потрібно звертати увагу на рік випуску - краще придбати версії 2017-2019 рр.
Якщо дивитися седани, то тут варто звернути увагу на американську модель Chevrolet Malibu. Нагадаємо, що в 2016 році цей бренд був повністю оновлений, тому всі машини, які вийшли після цього року відрізняються відмінними технічними характеристиками.
Також варто звернути свою увагу на Ford F-Series Pickup. F-150, а також F-250 незмінно входять в трійку лідерів, коли мова йде про найпопулярніші автомобілі на маркетплейсі. Тим більше, що це одні з найбільш продаваних авто в США з року в рік.
До слова, не варто проходити повз і Honda Accord Hybrid. Це відмінний автомобіль, з яким кількість пробігу навіть за 200 тисяч кілометрів не є проблемою. Якщо потрібен гібридний седан, який зручний, швидкий, надійний і привабливий, то варто звернути увагу на гібрид Accord 2015 року або новіше.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...