Корисні поради: Що їсти восени, щоб не захворіти (відео)

Восени потрібно уважніше ставитися до свого харчування.

Осінь – це сезон застуд та розгулу інфекцій. Саме тому в цей період важливо підбирати продукти, які допоможуть не захворіти, передають Патріоти України з посиланням на 1+1.
  • Оливкова олія

Це дуже корисний продукт, який здатен укріпити імунітет. У складі оливкової олії – мононенасичені жири, вітамін Е і антиоксиданти.

  • Горіхи і насіння

Ті, хто їдять горіхи, рідше хворіють, у тому числі серцево-судинними недугами. Насіння знижує рівень холестерину, укріплює кістки, допомагає скинути зайві кілограми.

  • Бобові

Квасоля, боби, горох, сочевиця обов’язково повинні бути у раціоні восени. Вони багаті кальцієм, залізом, цинком, які потрібні для підтримки здоров’я.

  • Ягоди

Ягоди – відмінне джерело вітамінів та клітковини. Також у них багато антиоксидантів, що робить їх ідеальним засобом в захисті від різних хвороб.

  • М’ясо та риба

В раціоні людини, яка не хоче захворіти, обов’язково повинен бути білок. Його основним джерелом є м’ясо, перевагу краще віддавати індичці, курці, яловичині. До раціону варто включити і рибу: у ній багато вітамінів і мінералів, які не дадуть вам захворіти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...