Корисні поради: Ці кімнатні рослини принесуть здоров'я у ваш дім (фото)

Вони можуть стати справжнім помічником людям.

Деякі кімнатні рослини можуть стати помічниками у підтримці здоров'я у вашому домі. Ці "зелені друзі" виділяють у повітря корисні речовини, підвищуючи імунітет. Які рослинами варто мати на підвіконні, щоб уникнути хвороб в сезон застуд, передають Патріоти України з посиланням на Сlutch.

Лимон кімнатний

Цю рослину корисно не тільки вживати у вигляді фрукта. Обзаведіться кімнатним лимоном, адже він містить активні ефірні олії, що вбивають бактерії. Рослина впливає на здоров'я людини, підвищує життєвий тонус і опірність організму, покращує сон.

Бегонія

Бегонія справжній лікар, адже вона відмінно зміцнює імунітет. З таким другом на підвіконні сезон застуд буде перенести набагато простіше, адже рослина підвищує бадьорість і стимулює до активної діяльності.

Крім того, бегонія може поглинати електромагнітні імпульси. Поставте її поряд з комп'ютером, якщо проводите багато часу в роботі з технікою.

М'ята кімнатна

Рослина неймовірно багата ефірними оліями. Сприяє підвищенню імунітету, робить сон міцним і спокійним, піднімає настрій і життєвий тонус.

Лавр кімнатний

Ця рослина також джерело ефірних олій. Якщо поставити в кімнаті кілька рослин, то про хвороби в сезон застуд можна забути. Лавр чудово підвищує імунітет і зміцнює здоров'я.

Алое

Алое - безперечно головний лікар і помічник людини у боротьбі з хворобами. Рослина корисна сама по собі, адже виділяє багато кисню і очищає повітря. Також алое можна вживати і всередину за рецептами народної медицини. Краплі в ніс з алое чудово підвищують імунітет, борються з вірусами, зволожують слизові, відновлюють уражені тканини, вбивають бактерії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...