Космічна експансія Маска: SpaceX вивела на орбіту ще 58 супутників

Запуск мікросупутників став для компанії дев'ятим за рахунком.

Американська компанія Ілона Маска SpaceX за допомогою ракети-носія Falcon 9 вивела на орбіту ще 58 мікросупутників Про це повідомляє SpaceX у Тwitter, передають Патріоти України.

Ракета-носій Falcon 9 компанії Ілона Маска SpaceX успішно вивела на орбіту 58 супутників Starlink 13 червня.

Запуск мікросупутників, який відкладався кілька разів, став для компанії дев'ятим за рахунком. Запуск ракети відбувся з мису Канаверал у США.

Крім супутників на орбіту були виведені три апарати американської компанії Planet Labs, призначені для моніторингу поверхні Землі.

Starlink — супутникова мережа нового покоління, яка в разі успішного функціонування зможе забезпечити людей по всьому світу широкосмуговим доступом в інтернет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...