Ковідний скандал на церемонії вручення премії "Сезар": 57-річна актриса роздяглася догола на знак протесту проти карантинних обмежень (відео)

Перформанс Масьеро і її радикальну форму протесту глядачі зустріли шквалом оплесків.

Французька актриса Коріна Масьеро роздяглася догола на сцені під час вручення кінопремії «Сезар». Так вона вирішила висловити протест проти закриття у Франції через коронавірусні обмеження установ культури. Момент інциденту з'явився в Twitter Canal +, який вів трансляцію, передають Патріоти України.

Вийшовши на сцену для вручення нагороди за кращі костюми, 57-річна Масьеро постала перед публікою в костюмі осла, а також в довгій сукні в підлогу криваво-червоного відтінку. На обличчі актриси було нанесено грим червоною фарбою, що імітує кров.
Масьеро висловилася на підтримку артистів, які проводять безстрокову акцію, «окупувавши» паризький театр «Одеон» і вимагають відкриття культурних установ в країні.
У якийсь момент актриса скинула з себе голову осла, після чого почала роздягатися, буквально шокувавши зал. Вона зняла з себе сукню, залишившись голою. «Зараз ми такі - абсолютні голі», - заявила Масьеро, маючи на увазі стан культури Франції.
На грудях у актриси красувався напис: «Немає культури - немає майбутнього», на спині було написано: «Поверни нам мистецтво, Жан». Судячи з усього, дане повідомлення адресоване прем'єр-міністру Франції Жану Кастекса.

Перформанс Масьеро і її радикальну форму протесту глядачі зустріли шквалом оплесків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...