Країну атакує посуха, сарана і пандемія: В Індії настав кінець світу (фото)

Жителі Індії страждають від сарани, яка поїдає всю зелену рослинність.

Кінець світу настав в Індії. Саме такі висновки роблять люди в соцмережах після побаченого, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

По-перше, зараз у багатьох регіонах Індії встановилася нестерпна 50-градусна спека. Нинішній травень в Нью-Делі видався найспекотнішим з 2002 року. По-друге, на сході країни циклон "Амфан" викликав ураган і повені, зруйнували багато будинків і забрав життя близько ста осіб, пише Daily Mail.

Водночас на індійські штати Раджастхан, Мадх'я-Прадеш і Гуджарат обрушилися полчища сарани біблійного масштабу. Хмари комах перебралися сюди з сусіднього Пакистану.

Як пишуть місцеві ЗМІ, у кожному з роїв сарани на площі один квадратний метр перебуває до 40 мільйонів особин. І вони пересуваються дуже швидко, іноді долаючи до 400 кілометрів на день. Сарана поїдає всю зелену рослинність на своєму шляху.

Крім того, країна страждає від пандемії коронавірусу – станом на 27 травня в Індії зареєстрували 153 000 випадків зараження, Covid-19 вбив у країні 4367 жителів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...