"Краще б він собі кулю в лоб пустив": Батько "луб'янського" стрілка заявив, що сина могли "зомбувати"

В результаті нападу на Луб'янці загинув один співробітник ФСБ, ще п'ять чоловік, у тому числі одна цивільна особа, отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Батько Євгена Манюрова, який влаштував, за попередніми даними, стрілянину біля будівлі ФСБ в центрі Москви, вважає, що син міг бути кимось «зомбований», повідомляє Telegram-канал 112, передають Патріоти України.

За словами, Фатіха Манюрова, Євген був «похмурим», вони рідко бачилися. Після розлучення з дружиною, батько не часто спілкувався з сином. Євген розповідав, що працює охоронцем в посольстві Арабських Еміратів, але батько в це не вірив, хоча у Євгена і з'явився східний акцент.
Манюров розповідав батькові, що мріє стати майстром спорту зі стрільби.
Увечері 19 грудня мати стрілка Світлана зателефонувала колишньому чоловікові, тому що син вчасно не повернувся додому. Ще вранці він нібито виїхав на змагання зі стрільби.
Співробітники ФСБ прийшли до батька стрілка вночі після кривавих подій на Луб'янці. Фатіх Манюров був в шоці від вчинку сина. Каже, краще б він собі кулю в лоб пустив. Не виключає, що син був кимось «зомбований».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...