Кремль "наїхав" на США через санкції

Введення США нових санкцій проти Росії у зв'язку зі втручанням в американські вибори не залишиться без відповіді Москви.

Таку заяву 30 вересня зробили в пресслужбі МЗС РФ, назвавши обмеження "антиросійським випадом", передають Патріоти України.

"Росія висловлює крайнє здивування новими санкціями адміністрації США проти російської сторони", – йдеться у повідомленні.

У МЗС наголосили, що їм "залишилося незрозумілим", що "змусило вашингтонських бюрократів об'єднати... всіх в один список, яке відношення літаки і теплоходи мають, як стверджується, до втручання в американські вибори".

"У відношенні деяких осіб обмеження з незрозумілих причин вводяться вже по другому і третьому колу. Чи то в авторів санкційних реєстрів не вистачає фантазії, чи то вони заплуталися у своїх численних списках", – йдеться у тексті.

Росіяни закликали американських політиків "припинити безглузді ігри в санкції, результат яких дорівнює нулю, повернутися на позиції здорового глузду".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...