"Кремль не заинтересован": Один з ватажків НЗФ розповів про боротьбу за "владу" в "молодих республіках"

За його словами, боротьба за «владу» в «Л/ДНР» ведеться з самого початку їх утворення...

Один з ватажків підрозділів НЗФ ОРДО, відомий як «Ольхон», на своїй сторінці в соцмережі прокоментував чутки про зміну ватажка ОРДО Дениса Пушиліна, передають Патріоти України.

За його словами, боротьба за «владу» в «Л/ДНР» ведеться з самого початку їх утворення, однак, на даний момент Кремль не зацікавлений в зміні «лідерів»: «Идет постоянная борьба за власть между новой „элитой“ в „ЛДНР“. Оттуда же и все эти слухи о том, что мол Пасечнику ищут в Москве замену, то Пушилину ищут замену. На самом деле никто и ничего не ищет. Никого поверьте в Кремле в ЛДНР менять не собираются. Так как есть мнение что смена эта будет по принципу „шило на мыло“. Единственное что, что подвинули Трапезникова и Ташкента из Донецка из-за того, что если иные „элитные патриоты Донбасса“ старались тихо приворовывать все что плохо лежит, то „эта компания“ тупо и нагло все грабила и отбирала все что ей приглянулось используя в этом качестве свои „элитные и легендарные подразделения“».

Ватажок НЗФ додав, що не має сенсу міняти Пушиліна на «мера» непідконтрольної Україні Горлівки Івана Приходька, так як вони мало чим відрізняються один від одного за своїми переконаннями: «Так что если Приходько станет вместо Пушилина каким-то образом, то в целом ничего не поменяется. А тем кто верит в возможности сделать это у Приходько, задайте себе вопрос — почему мэра Горловки не было в списке для голосования за пост Главы ДНР?! И тем самым проймете, что никто его не рассматривал на этот пост тогда и не рассматривает его и сейчас».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...