Кремлівські пропаганд*ни погрожують Україні через мову (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував чергову істерику через ухвалення в Україні закону про мову 5670-д.

Він вкотре звинуватив країну в сповідуванні ідеології нацизму в ефірі своєї програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"А в законі немає, що, наприклад, треба червону зірку пришити тим, хто говорить російською? Ви ж росіян мітити збираєтеся! Ви ж нацистські тварюки! Ви ухвалили нацистський закон про мову!" – люто вигукнув Соловйов, звертаючись до українських гостей у студії.

Його підтримав і російський політолог-українофоб Володимир Корнілов, який побачив в ухваленому законі "геноцид" молодих українців.

"Я навіть не буду говорити про порушення прав мовних елементарних мільйонів людей, про порушення міжнародних зобов'язань і угод, які Україна на себе взяла! Вони навіть не розуміють, яку вони підлість для свого ж майбутнього покоління зробили! Уявіть: діти закінчують дитячий садок, школу, виші й ніколи ніде не вчать свою рідну мову! Говорити нею вони вміють, але писати ні. Українську вони в побуті не використовують – в результаті вони не знають жодної мови. Вони не розуміють, що підривають власні освіту, культуру, майбутнє покоління!" – вибухнув фейком рупор Кремля.

Крім того, він закликав накласти на Україну санкції через історичний документ, а також скликати з цього приводу Раду безпеки ООН.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...