Кремлівські пропаганд*ни "скасували" Україну (відео)

На російському пропагандистському телебаченні спалахнула гостра дискусія через Україну. Приводом послужили слова міністра закордонних справ України Вадима Пристайка про те, що світ повинен визнати Голодомор актом геноциду радянської Росії над Україною.

Його позиція буквально підірвала провідних рупорів Кремля в ефірі передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Це абсолютно неосвічена людина, абсолютний неофіт. Він говорить про те, що Україна тоді втратила щось – України не було! Взагалі не було такої держави! Це один з регіонів Радянського союзу", – нахабно збрехав секретар президії партії "Справедлива Росія" Олександр Романович.

Однак йому заперечив український політолог Віктор Рибаченко, нагадавши про Українську РСР, яка мала статус республіки.

Але українофоб не вгамовувався і продовжив сипати псевдоісторичними вигадками замість конкретних фактів. "Вишиванка у вас така ж, як у Ростові або в Краснодарі. Один в один! Російська косоворотка ось ще буває – те ж саме!" – огризнувся Романович.

Через якийсь час в суперечку втрутилася і скандальна ведуча програми Ольга Скабєєва, яка взагалі дозволила собі цинічну ремарку про Голодомор. "Ви таким чином гроші у Росії зараз просите? Ну, на що ви натякаєте? Чому зараз саме, в той момент, коли ви говорите: "Нам треба зустрітися з Путіним, налагодити відносини", чому зараз хоча б цій чудовій людині не промовчати?" – уїдливо сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...