Кремлівські пропаганд*ни відзначилися новою маячнею: Зеленський роздасть українські паспорти в Сибіру (відео)

Президент України довів до сказу російських пропагандистів словами про Сибір.

Володимир Зеленський вирішив роздати українські паспорти жителям Сибіру. Такий висновок зробила в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" скандальна Ольга Скабєєва після недавнього інтерв'ю президента України, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Володимир Олександрович у Трускавці сказав представникам російської газети "КоммерсантЪ", що роздавати російські паспорти жителям окупованих територій Донецької та Луганської областей, як це робить Путін, - це неправильно і незаконно. "Це наші громадяни, громадяни України. Як можна їм роздавати російські паспорти? Ви уявляєте: я чи якийсь представник приїжджає в Красноярськ або кудись ще, бере і роздає українські паспорти. Хіба це правильно?.. Росія каже, що немає їх присутності на території Донецька і Луганська. Але якщо нема, який же сенс тоді роздавати паспорти нашим громадянам?" - сказав Зеленський і нагадав російським журналістам, що Кремль роздавав російські паспорти також мешканцям анексованого Криму.

Ольга Скабєєва

В ефірі "60 хвилин" Скабєєва вирвала з контексту слова Зеленського про "роздачу паспортів жителям Красноярська", щоб влаштувати шоу і розігнати фейк серед росіян. "Зеленський пообіцяв особисто приїхати в Сибір. Тримайтеся, будь ласка, сибіряки. Зеленський їде і буде роздавати вам українські паспорти", - сказала Скабєєва.

І хоч гості програми говорили їй, що це неправда, пропагандистка стояла на своєму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...