Кремлівські пропаган**ни влаштували показушну бійку українців у прямому ефірі (відео)

Експерти почали з'ясовувати стосунки під час рекламної паузи.

Українські політологи Василь Вакаров і Олександр Семченко побилися в студії програми топпропагандиста Росії Володимир Соловйова. Підтверджувальне відео опублікував у Twitter сам рупор Кремля, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що експерти почали з'ясовувати стосунки під час рекламної паузи. "Ти диви, гавкає він. Ще раз гавкнеш, ніс розіб'ю", – крикнув Семченко пособнику російської пропаганди Вакарову і накинувся на колегу. Той також відповів кулаками.

"Ви обидва у мене в гостях, ану припиніть!" – награно втрутився в конфлікт Соловйов, покликавши на підмогу охорону.

"Я його зараз вирублю", – почулося у відповідь від одного з політологів.

Користувачі бурхливо відреагували на бійку, звернувши увагу, що Соловйов спеціально створює в студії подібні ситуації, намагаючись залучити глядачів.

"Якщо не секрет, скільки коштують ці ваші "українські експерти?", "Клоуни відпрацьовують копійку", "Шоу за гроші влаштували", "Який глядач, така і передача"," Ага, віримо", – написали в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...