Кремлівський пропаганд*н накинувся на українця через Зеленського (відео)

Приводом для сутички стало небажання президента України Володимира Зеленського спілкуватися з росіянами після приїзду на Генасамблею ООН у Нью-Йорку.

Євген Попов

На російському пропагандистському телебаченні спалахнув скандал між одіозним ведучим каналу "Россия 1" Євгеном Поповим і українським експертом Вадимом Трюханом. Приводом для сутички стало небажання президента України Володимира Зеленського спілкуватися з росіянами після приїзду на Генасамблею ООН у Нью-Йорку. Трюхан на передачі "60 хвилин" висміяв Попова за це, чим і розлютив його, передають Патріоти України.

"Що, у Євгена Попова був призначений час для інтерв'ю Зеленському? Я не чув. Це нормально, коли у людини, яка керує державою, є певна програма, а на неї кидаються?" – здивувався він, коментуючи першу зустріч пропагандистів путінського режиму із Зеленським у США.

Однак Попова зачепила ця репліка, і він тут же вибухнув погрозами на адресу свого опонента у студії. "Слідкуйте за тим, що ви говорите! Я ні на кого не кидався! А зараз на вас я кинуся, і вам мало не здасться! Слідкуйте за тим, що говорите! Ваш сонечко-ібн-Зеленський оточив себе вісьмома охоронцями, демократ ваш, якого ви обрали! Не на велосипеді приїхав сюди! Боїться під чорними окулярами, сідає в машину і не відповідає на запитання. Не треба мене вчити журналістиці, поки я не почав вас учити дипломатії!" – огризнувся рупор Кремля.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...