Крім транзиту: Угорщина закриває в'їзд для іноземців

Детальні винятки із загальної заборони поки не уточнюють. Залишиться дозвіл на транзитний проїзд, також на поїздки дипломатів та проїзд військових конвоїв.

Угорщина з 1 вересня закриє кордони для іноземців. Причина - "друга хвиля" епідемії коронавірусу. Дозвіл на транзитний проїзд має залишитися, про це оголосив глава Офісу прем'єр-міністра Гергель Гуйяш, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Починаючи з 1 вересня, іноземні громадяни не зможуть в'їздити на територію Угорщини, окрім певних винятків. Таке рішення прийняли у зв'язку з тим, що багато нових заражень в Угорщині були "завезені з-за кордону"", - заявив він.

Детальні винятки із загальної заборони поки не уточнюють. Залишиться дозвіл на транзитний проїзд, також на поїздки дипломатів та проїзд військових конвоїв.

Громадяни Угорщини, які повертаються додому, повинні будуть самоізолюватися на 14 днів, з можливістю вийти з карантину раніше після двох негативних тестів, зданих з інтервалом не менше 2 днів. При цьому, здати тест заздалегідь в країні відправлення не дозволяється.

Деталі рішення мають погодити на засіданні у суботу. Попередньо, нові обмеження діятимуть 1 місяць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...