"Кріпаки Рената": Капітан "Шахтаря" бразилець Тайсон благає, щоб його відпустили

В послугах гравця зацікавлений італійський клуб "Рома", який нещодавно очолив екстренер гірників Паоло Фонсека.

Бразильський капітан донецького Шахтаря Тайсон попросив його відпустити. Відповідний пост футболіст опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

Після того як донецький ФК 25 серпня з рахунком 5:1 обіграв в п'ятому турі Української Прем'єр-ліги "Маріуполь", Тайсон опублікував кілька фото з гри. "Відпустіть! Дякую Богу за все", - написав він у підписі до посту, де він замість традиційного вітання з молоточками тримає руки хрестом, ніби кажучи "Досить".Тайсон перейшов в "Шахтар" взимку 2013 року з "Металіста" за 16 млн євро. Чинний контракт бразильця з "гірниками" діє до 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...