Крокодил проти левиць: У мережі показали відео драматичної сутички хижаків

Рефлекси левів швидше за швидкість крокодила, тому скоро перевага була на їхньому боці.

У Національному парку Крюгер в ПАР зняли драматичне відео протистояння одного крокодила і п'яти левиць. Його опублікувало видання The Latest Sightings, передають Патріоти України.
Левиний прайд залишив на березі річки тушу водяного козла. Відчувши апетитний запах, з води вибрався крокодил, який сподівався на легку здобич. Спочатку на нього звернули увагу левенята і підійшли ближче. Потім їх змінили п'ятеро дорослих левиць, які явно не бажали ділитися їжею з прибульцем.
Вони оточили крокодила, час від часу підходячи ближче і чіпаючи лапами - ніби перевіряючи під виглядом гри його швидкість і рефлекси. Спочатку крокодил не рухався, проте потім все ж зробив випад, клацнувши щелепами. Левиці відразу ж атакували його всерйоз. І їх противник, який відчував себе на суші не так впевнено, поспішив сховатися в річці, де великі кішки не могли його переслідувати.
«Рефлекси левів швидше за швидкість крокодила, тому скоро перевага була на їхньому боці. Крокодил відчув, що у нього немає шансів, поспішив до води і зник», - повідомив автор відео Вернон Крессвел.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...