"Крокуємо пеклом": Прем'єр-міністр Вірменії заявив про критичну ситуацію в країні через пандемію COVID-19

Щоденне зростання кількості інфікувань коронавірусом понад 500 осіб спостерігається у Вірменії п'ятий день поспіль.

Ситуація з епідемією коронавірусу у Вірменії критична. Про це заявив прем'єр-міністр республіки Нікол Пашинян, у якого також підтверджено COVID-19, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ми досягли критичної позначки і крокуємо пеклом. У Вірменії зараз є близько 200 хворих, які чекають черги на госпіталізацію. Система охорони здоров'я перевантажена і не встигає госпіталізувати хворих. Є випадок, коли через запізніле надання медичної допомоги помер чоловік. Дві смерті зареєстровано, коли пацієнти були у загальному відділенні, оскільки в реанімаційному відділенні не було місць", - сказав Пашинян на брифінгу у дворі урядового будинку.

"Ми обговорили можливість оголошення локдауну, але таки вирішили, що подібне рішення не призведе до бажаного результату. Не тільки тому, що економічні наслідки будуть тяжкими, а оскільки впевнені і моніторинг показує, що карантин не буде дотримуватися на належному рівні, який дасть бажаний результат", - зазначив прем'єр Вірменії.

Як повідомлялося, медики у Вірменії за минулу добу виявили коронавірус у 547 осіб, кількість підтверджених випадків інфікування COVID-19 у країні досягла 12 тис. 547. Як повідомив у суботу вірменський єдиний інформаційний центр, за добу померли сім пацієнтів із COVID-19, загальна кількість летальних результатів після інфікування коронавірусом у Вірменії сягнула 259 осіб.

Щоденне зростання кількості інфікувань коронавірусом понад 500 осіб спостерігається у Вірменії п'ятий день поспіль.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...