Круте піке: Військовий вертоліт ЗСУ аварійно зарився носом в землю (відео)

Авіасудно кружляло над землею близько хвилини, після чого благополучно здійснило посадку на пісок.

У суботу, 30 травня, вертоліт Мі-8МТ здійснив екстрену посадку на узбережжі в той час, як бійці ЗСУ проходили навчання, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал "Новини Збройних сил".

Також в Мережі було опубліковано відео, як вертоліт, пролітаючи низько над землею, починає здійснювати аварійну посадку. Авіасудно кружляло над землею близько хвилини, після чого благополучно здійснило посадку на пісок. "У ході навчань на узбережжі здійснив аварійну посадку на пісок Мі-8МТ Армійській авіації СВ ЗСУ", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу "Новини збройних сил".

Користувачі мережі залишили коментарі під відеороликом. "Пілот молодчина", "Вихрове кільце", - пишуть користувачі мережі.

Звертаємо вашу увагу на те, що відео містить нецензурну лексику.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...