Кричав, що його вбивають і бив припарковані авто: У Києві за загадкових обставин посеред вулиці помер чоловік (відео)

Інцидент стався в ніч на 13 червня.

Поліцейські встановили, що незадовго до смерті чоловік ішов вулицею і дивно поводився: кричав, що його вбивають і бив припарковані авто. Перехожі викликали поліцію, а до її приїзду власними силами втихомирили дебошира. Прибувши, правоохоронці наділи на чоловіка наручники, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

На місце події також викликали "швидку". Під час огляду чоловік втратив свідомість і не подавав ознак життя. Медики намагалися реанімувати потерпілого, однак їм не вдалося.

Поліції викликала на місце трагедії дружину загиблого. Вона розповіла, що у чоловіка були проблеми з алкоголем і наркотиками. Напередодні у них виникла сварка саме через його залежність. Після чого він пішов із дому в невідомому напрямку.

Точну причину смерті й подробиці того, що сталося, з'ясовуватимуть правоохоронці.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...