"Крихітка на мільйон": Молода українська співачка влаштувала "гарячу" фотосесію для чоловічого журналу

При цьому дівчина не виходила за рамки пристойності...

Напередодні свого 24-річчя українсько-болівійська співачка Мішель Андраде, яку багато глядачів по наївності «відправляли в школу», вирішила не тільки знову взяти участь у проекті «Танці з зіркам», а й влаштувати «дорослу» фотосесію для чоловічого журналу XXL, передають Патріоти України.При цьому дівчина не виходила за рамки пристойності, і постала перед читачами в простій, але шикарній білизні, яка підкреслювала красу її фігури і відмінно поєднувалася з туфельками на шпильках.

На голові «школярка» зробила «хвостик», а перед фотографом зображувала невигадливі, але вельми пікантні пози, які напевно будили в читачів найнеймовірніші фантазії.Крім того, щоб завершити процес спокушання «чоловіка своєї мрії», дівчина вирішила описати, яким бачить майбутнього обранця. "Впевнений у собі. Той, з ким я буду відчувати себе справжньою дівчиною - жіночною, бажаною, коханою. Це людина, з яким ми на одній хвилі, будемо разом рости і рухатися вперед. Найближчий і найкращий друг. При цьому ми окремо - самостійні сильні особистості, а разом - суперкомбо!» - так описує майбутнього улюбленого Мішель.
Чи варто говорити, що фотосесія «зірочки» не на жарт стривожила фанатів. «Крихітка на мільйон», «Це занадто гаряче», «Якщо це журнал, то я буду обривати всі магази, щоб його знайти», «Оххх, що ж ти робиш, Мішелька! Яка неймовірно гаряча красуня», «А дівчинка дозріла», «Омг, занадто», «Запалила листопад», - пишуть захоплені фанати.

Традиційно не обійшлося без зауважень моралістів. «Потрібно бути скромніше!», «Бери талантом, а не голими ногами», «Мішелька! Щось з тебе шмару якусь хочуть зробити, твоє тіло це для чоловіка, а талант твій у голосі, більше виставляй свій талант, а не тіло», - пишуть вони.

Звичайно, дівчині самій вирішувати, яка з точок зору їй ближче - головне, щоб продюсер Потап був не проти.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...