Крим поплив: Окупований півострів спіткала нова біда

Окуповане кримське місто Феодосію накрили аномальні дощі, в результаті яких під загрозою затоплення водою з брудом опинилися будинки й автодороги.

Як повідомляють росЗМІ, біля підніжжя гори Тепе-Оба селевими потоками виявилася покрита вся проїжджа частина, передають Патріоти України.

У прес-службі МНС Криму додали, що через дощі для ряду вулиць житлового сектора міста виникла реальна загроза підтоплення будинків.

"Внаслідок дощів і рясного танення снігу стався підйом рівня води в річці Байбуга, в результаті чого були підтоплені 18 будинків і 40 садиб в селі Ближнє Бойове по вулиці Садовій, провулку Садовий, вулиці Паркова, вулиці Річна (рівень води становив 15-20 см)", — йдеться в повідомленні.

У Кіровському районі (біля Феодосії) на автодорозі сполученням Старий Крим — Радянське, в районі села Привітне через дорожнє полотно виник розлив води вздовж автодороги довжиною 200 м, висотою 10 см.

До центру міста стихійне лихо не дісталося. Також повідомляється, що наразі всі загрози усунуті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...