Кримські татари готуються влаштувати "Марш гідності" на окупований півострів

Таким чином вони хочуть показати, що Крим - українська територія, а Росія не виконує міжнародні норми.

Кримськотатарський народ під керівництвом Меджлісу готується влаштувати мирний марш до Криму з материкової частини. Коли саме відбудеться марш поки невідомо, передають Патріоти України з посиланням на заяву глави Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.

Акція "Світ - проти насильства і окупації. Марш гідності" буде організована Меджлісом. До участі в ній планується залучити кілька різних міжнародних організацій, з метою показати як Росія не виконує взяті на себе міжнародні зобов'язання.

Чубаров запевняє, що вже створено штаб організаторів, а дату назвуть після закінчення підготовки, яка може тривати не один місяць. Також він додав, що міжнародні організації зможуть прийняти більш швидкі рішення щодо Росії через Крим, коли побачать, що відбувається на тій території.

У Росії поки ніяк не відреагували на подібну ініціативу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...