"Кривава провокація": Журналіст розкрив важливі деталі про загибель дівчини в окупованій Горлівці

Мешканка окупованої Горлівки, за запевненням ватажків бойовиків, загинула 9 квітня після атаки безпілотника ЗСУ.

Журналіст Микита Синицин зібрав факти про загиблу Мирославу Воронцову, передають Патріоти України.

Він встановив, що в день загибелі дівчина була в селищі Широка Балка у дідуся, і коли в околицях почалася канонада, вона подзвонила своєму нареченому Дмитру і попросила забрати її з небезпечного місця. «Він приїхав, на жаль, занадто пізно - Мирослава була вже мертва і лежала в будинку, дядько був поранений, дідусь не постраждав, а в будинку вже були військові з «ДНР», - повідомило журналісту його джерело.

За версією «ДНР», Мирослава померла в лікарні від гострої крововтрати і осколкового поранення лівого боку грудей, який викликав пошкодження легені і аорти. Але знайомі медики сказали журналісту, що таке поранення призводить до фактично миттєвої смерті. Тобто повідомлення про смерть Мирослави в дорозі - брехня, насправді вона загинула на місці.
Примітно і те, як швидко в «ДНР» повідомили про загибель Мирослави Воронцової і відразу звинуватили в цьому особисто президента Володимира Зеленського.
Безглуздо виглядає і версія «мера» Горлівки Івана Приходька з міною, яка нібито була скинута з українського БПЛА і вбила Мирославу. Більшість неспеціалізованих безпілотників просто не можуть підняти мінометну міну - вона для них занадто важка.
Згодом в «ДНР» зрозуміли абсурдність своїх тверджень, і міна в устах «мера» трансформувалася в 2 ВОГа. А потім прозвучало і зовсім нейтральне «скинули боєприпас» на дах житлового будинку.
Якщо ж «мер» Горлівки не переплутав, а випадково написав правду про міну, то виходить, то обстріл міг проводитися з окупованої території. Так що цілком можлива «сакральна жертва». Тим більше, що моніторингову місію ОБСЄ на місце події не допускають.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...