Криваві протести у Нових Санжарах: У мережі спливли фото "гастролерів"

Деякі учасники інциденту раніше засвітилися також на протестах у Херсоні.

На протести в Нові Санжари Полтавської області приїхали хлопці з Кропивницького і Кривого Рогу, а місцевих жителів лякали "вірусними" СМСками, що закликали до опору. Фотографіями молодих людей, які прибули до місця карантину українців із Китаю з інших областей, поділився Telegram-канал "Perepichka News", передають Патріоти України.

Вказується, що деякі учасники інциденту виявилися "гастролерами", які засвітилися також на протестах у Херсоні.

При цьому, як стверджують місцеві жителі, погром влаштовували нібито нетутешні "тітушки": "вони ховалися від силовиків у натовпі, і в потрібний момент виходили на перший план".

Також невідомі надсилали місцевим повідомлення про коронавірус. "Нам СМС запустили із Санжар. Це заздалегідь хтось зробив. Підігрівали", – сказав у сюжеті ТСН житель Полтавщини.

Місцева поліція також упевнена, що заворушення кимось планувалися. Підтвердженням чого є не тільки розсилка повідомлень, але й роздача спиртного учасникам акції. "Існували місця, де людям наливали спиртне і вони безперешкодно брали і споживали. Те, що ця акція готувалася, у нас немає сумнівів", – розповів спікер полтавської поліції Юрій Сулаєв.

Нагадаємо, раніше фотографіями "тітушок" у Нових Санжарах поділився журналіст Андрій Цаплієнко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...