Криваві вибори в Білорусі: У метрополітені Мінська сьогодні відбудеться масштабний страйк

До участі у страйку працівники метро закликали й пасажирів.

Працівники Мінського метрополітену планують провести масштабний страйк, який розпочнеться сьогодні о 12:30. Як повідомляє телеграм-канал Palchys, про це розповіли працівники підприємства, які напередодні оформили відповідне звернення, передають Патріоти України.

Як наголошується, в акції протесту візьмуть участь співробітники депо та інженерних служб. "Їх тисячі, вони все розбиті по невеликих групах, змінах і станціях, але вони єдині з народом", - йдеться в повідомленні.

"Пасажири, приєднуйтесь до них, коли почнеться страйк о 12:30! Не залишайтеся байдужими, чекаючи в вагоні змін. Всі виходитимуть на своїх станціях! Виходьте на станціях в сторону центру міста, щоб вас було всіх якомога більше поруч, але не створювати натовп на одній зі сторін дороги", - закликали організатори.

Серед вимог - припинення насильства в країні, звільнення всіх затриманих протестувальників і проведення чесних виборів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...