"Криваву" акцію біля посольства РФ у Києві влаштували матері загиблих під Іловайськом бійців (фото)

У середу, 28 серпня в Києві під посольством РФ пройшла акція матерів загиблих під Іловайськом українських військовослужбовців, в ній взяли участь кілька сотень людей.

Про це повідомляє в Twitter користувач Yeugen Solonyna з посиланням на фото з місця подій, передають Патріоти України.

Учасники акції прийшли під посольство з плакатами, які засуджують РФ за агресію проти України, а також з фото своїх загиблих дітей і родичів. Матері військовослужбовців з поставленої біля посольства сцени закликали президента РФ Володимира Путіна забиратися з України, а також попросили підтримки у боротьбі проти агресора у всього цивілізованого світу.

"12 серпня 2014 мій син вступив в єдиноборство з російським Т-72. На своєму танку пішов на таран. Загинув. Я шукала свого сина в полоні. Три місяці провела в окупованих районах. Я сама бачила російські війська, що не ховаються ... Маю рішення суду, що мій син помер внаслідок російської агресії. Маю номер танка ворога. Це російський танк", - розповіла мати українського військового Артема Абрамовича.

Учасники акції пов'язали огорожу дипломатичного відомства РФ червоними кульками як символ крові українських воїнів. Також було підготовлено лист до світових лідерів з проханням не допустити повернення Росії та відновлення складу "Великої вісімки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...