Куля снайпера пробила каску: Став відомий стан українського воїна, пораненого на Донбасі

Каски, ймовірно, рятувала життя бійцю. Однак, після таких поранень високий ризик важкої інвалідизації.

Спікер прес-центру Об'єднаних сил Ярослава Зоріна уточнила, що стан здоров'я українського військовослужбовця, пораненого позавчора у Луганського на Світлодарськ дузі ворожим снайпером, середньої тяжкості. Він госпіталізований, передають Патріоти України.

У свою чергу, фронтовий волонтер Юлія Толмачова опублікувала фотознімки з місця інциденту. В тому числі, пробитою кулею кевларовой каски. Вона, ймовірно, рятувала життя бійцю. Однак, на жаль, після таких поранень, високий ризик важкої інвалідизації.

ОБСЄ вчора розповіла, що біля прифронтовій Станиці Луганській осколкове поранення в шию отримав рятувальник Державної служби з надзвичайних ситуацій. Разом з колегами він гасив пожежу на ділянці розведення сторін, коли почали вибухати боєприпаси ... Це трапилося ще першого вересня. Стан здоров'я постраждалого і його доля не описані; але можна припустити, що він видужав. Відомо, що поранений був госпіталізований в лікарню Станиці Луганській.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...