"Куля залишиться в мозку": Рідні розповіли, що зараз з хлопчиком, у якого стріляли п’яні поліцейські

Бабуся пообіцяла, що не дасть спустити слідство на гальмах – “однозначно, вони будуть сидіти”.

5-річний хлопчик, якого підстрелили п’яні поліцейські, продовжує перебувати у важкому стані. Лікарі так і не змогли витягнути кулю з мозку, можливо, вона там залишиться назавжди. Про це повідомила бабуся хлопчика Олександра Тлявова, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

«Черепна коробка повністю роздроблена. Куля зрикошетила, побила всю черепну коробку і застрягла в мозку. Її не можуть дістати і вона, ймовірно, там так і залишиться. Зробили трепанацію, прибрали всі ці кістки і повністю все повичищали. Я так розумію, що голова зараз відкрита, щоб набряку сильного не було», — розповідає бабуся пораненого хлопчика.

За її словами лікарі постійно перебувають поруч з ним і бояться давати прогнози, навіть на півгодини вперед.

Бабуся хлопчика зазначає, що зараз багато допомагають їм матеріально. «Якщо дасть Бог, то це на реабілітацію буде на довгі місяці. Потрібні були одні ліки, яких не було в цій лікарні, то домовилися, щоб їх передати з іншої лікарні сюди», — додала вона.

Тлявова розповіла, що в лікарню приїжджав начальник районного відділення поліції і розповідав, що його підлеглі визнають свою провину. «Але вони такі п’яні, що вони не знають, хто це зробив. Вони були без свідомості п’яні. Просто розважалися», — розповіла вона.

Бабуся пообіцяла, що не дасть спустити слідство на гальмах – “однозначно, вони будуть сидіти”. Вона виступає категорично проти звільнення їх під заставу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...