Кум в істериці: "Нет перспективы улучшения отношений с РФ при Зеленском", - Медведчук

Проросійський політик вважає, що незважаючи на заяви команди президента про таку собі "дорожню карту" для пошуку рішень по Донбасу, її на ділі немає.

Віктор Медведчук

З приходом до влади Володимира Зеленського відносини між Росією і Україною не покращилися: більш того, не видно перспективи їх поліпшення при новому президенті. Так вважає один з лідерів проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук, передають Патріоти України з посиланням на Російську службу Бі-бі-сі.
Він вважає, що війна в Донбасі зараз "на паузе, у которой нет горизонта". "Потому что господин Зеленский заявил, что он не признает и не собирается признавать особый статус Донбасса, он не собирается подписывать амнистию, а это два важнейших пункта минских соглашений. То есть он не признает по сути минские соглашения и не собирается вступать в переговоры с Россией", - пояснив свою позицію Медведчук.
Він заявив, що глава АП Андрій Богдан, який запропонував провести референдум про мир з країною-окупантом, "говорит о том, чего не знает": "У нас вообще никаких референдумов проводить нельзя: у нас нет закона (о референдуме)".
Політик каже, що заяви Зеленського і його команди про безальтернативність мінських угод, до яких прив'язані санкції Заходу, - "это убого и непрофессионально".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...