Кума Ху*ла закликала українців бути, як жаби і "не паритися з приводу того, що відбувається"

Телеведуча розповіла, як відволіктися від поганих новин.

Дружина скандального українського політика і кума президента РФ Віктора Медведчука, популярна телеведуча Оксана Марченко, розповіла українцям, як не думати про погані новини. У приклад телезірка привела жабку. Про це вона написала в своєму Інстаграмі, передають Патріоти України.

«Доброе утро, друзья. Как бы странно это ни звучало сейчас, но жизнь идет своим чередом. Во всяком случае этой очаровательной жабке совершенно наплевать на суету этого мира... ведь весна пришла, воздух наполнится неповторимыми ароматами возрождения! Не унывайте - пусть эта жабка немножко вас отвлечет от грустных мыслей», - написала Марченко.

Підписники в коментарях підхопили настрій свого кумира. «Да, в природе все идет своим чередом, и это прекрасно», «Всем нам нужно быть, как эта лягушка, не париться по поводу происходящего, и сидеть в своем болоте», - написали вони.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...