Кумир українських "вовчиць" заспівав із кримнашистами: Пресслужба артиста виправдовується

Мільйони відданих "вовчиць" щиро не зрозуміли обурення патріотичної аудиторії... А артист запевняє, що завжди був за мир, і тому погодився взяти участь у міжнародному проектів, де крім нього були лише російські діячі, переважно кримнашисти

Олег Винник

Участь українського співака Олега Винника в кліпі з російськими зірками, які підтримували анексію Криму та агресію РФ на Донбасі, не суперечить патріотичній позиції артиста. Таким чином на тлі скандалу, що розгорівся в мережі, відповіли в прес-службі артиста, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Щороку 21 вересня міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день миру. Цей День Генеральна Асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед всіх країн та народів – як на національному, так і на міжнародному рівні", – йдеться в повідомленні.

Також представники Винника додали, що артист "неодноразово висловлював тверду громадянську позицію", виступаючи на підтримку миру в Україні.

"Рішення підтримати міжнародний проект, який було запущено в день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. За умовами проекту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті та вимовити фразу: "Всім Мир" рідною мовою", – додали у нього.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький в своєму Telegram-каналі прокоментував, що скандалу не вийшло через відданих фанаток. "Щодо Олега Винника в російському пропагандистському проекті групи "МІР519" #Всеммир – скандалу не вийшло. Мільйони відданих "вовчиць" щиро не зрозуміли обурення патріотичної аудиторії: "А що не так? А ви що – не за мир?". Відповідно, прес-служба Винника щойно переконалася в підтримці цільової аудиторії, і вже виступила із заявою щодо отого ганебного завивання", – зазначив Голобуцький.

Ситуацію також прокоментував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан: "Олег Винник взяв участь в акції "за мир" з російськими зірками, які підтримують анексію Криму. Кожен слово "мир" сприймає по-своєму ... Одні перемогою і розірванням відносин ... Інші – капітуляцією на умовах ворога", – підкреслив він.


Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...