Купівля главою ОПУ нового авто стала приводом для глузування

Задекларована главою Офісу президента України елітна автівка викликала бурхливу реакцію у користувачів соцмереж.

Купівля Андрієм Єрмаком “Мерседесу” у розпал коронавірусу у світі - одна із коментованих у соціальних мережах тем, передають Патріоти України.

"Завжди зворушувала кавалькада мерседесів long і рендж роверів Autobiography в черзі за кредитом МВФ.Все про державу думають. Де би ще щось вкрасти, особливо під час кризи", - пише ексміністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Тут коронавірус, епідемія на носі, а Андрій Єрмак купує собі за 3,2 млн грн новий "Мерс".

Нє, ну, а що - не маски ж йому чи апарати штучного дихання на ці гроші закуповувати", - іронізує телеведучий "Еспресо" Сергій Руденко.

Генеральний продюсер Oboz.TVпише: "Воно то, звичайно, краще плакати в мерседесі. Але доля іронізує часом дуже жорстко.

Коли ти друга людина в країні і купуєш в розпал епідемії собі машину за три ляма, будь готовий, що ті, кому скоро буде нічим платити за їжу та лікування прийдуть в першу чергу до тебе. Злість та помста в часи зомбі апокаліпсису, повірте, буде помножена втричі. І це, якщо до того не "пощастить" потрапити в лікарню, де не вистачатиме акурат цієї суми на препарати та обладнання".

Політик Сергій Висоцький іронізує над покупкою "Мерседесу": "Єрмак купив собі новий Mercedes s350. Відразу ж видно, що людина - не політик. Для простих українців, він - вже глитай, бо жирує під час чуми! А для справжніх пацанів - він все ще лох, бо купив базовий S350, а не S63 AMG!

Завжди в команді Зеленського так. Ніяк не можуть визначитися - з розумними вони, чи з красивими”.

Журналіст і ведучий “Еспресо” Вахтанг Кіпіані зауважує: поки всі жартують над гречкою і туалетним папером, якими запасаються українці, глава Офісу президента України купує собі "Мерседес".

"Ой, невдало Єрмак купив собі тачку за 3 мільони. Це ж одразу у головах логічний ряд: «вони продали маски в Іспанію, заробили мільйони і витрачають на себе. А щоб нарід не протестував, закрили його на карантин", - пише Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...