Купити Америку за дешево: Меркель запропонувала Байдену угоду по скрапленому газу на мільярд доларів аби розблокувати "Північний потік-2"

Контакти з американцями знаходяться на початковій стадії, про реакцію Вашингтона стане зрозуміло на наступному тижні.

ФРН пропонує США ввести механізм відключення поставок газу по "Північному потоку-2" в разі порушень РФ прав людини і міжнародного права, і врахувати інтереси України. Про це з посиланням на джерела в уряді ФРН повідомляють німецькі ЗМІ, передають Патріоти України.

"Чиновники Євросоюзу і Німеччини ведуть закриті переговори з США про можливу операцію, яка дозволить вивести з-під санкцій проект "Північний потік-2". Переговори тривають вже кілька днів. На них обговорюється "стратегічний пакет", який міг би задовольнити американців", - йдеться в повідомленні.
Крім механізму відключення газу, Німеччина також пропонує укласти угоду про міжнародне енергетичне партнерство з урахуванням інтересів США і України.
Також офіційний Берлін готовий виділити 1 млрд євро на будівництво терміналів з прийому зрідженого природного газу з США.
Контакти з американцями знаходяться на початковій стадії, про реакцію Вашингтона стане зрозуміло наступного тижня.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...