Курйоз дня: Чоловік хотів розіслати своє секс-фото відразу 60 дівчатам і ... зганьбився

Більшість дівчат визнали цю ситуацію веселою.

Чоловік на ім'я Айзек хотів розіслати своє фото топлес 60 подругам по листуванню і зганьбився, коли випадково додав всіх співрозмовниць в загальний чат. Історію про те, як її знайомий по листуванню випадково додав її і 59 інших дівчат в загальний чат розповіла користувачка TikTok @alainadevries, передають Патріоти України.

Її пост став вірусним і зібрав понад 505 тисяч переглядів і 67 тисяч лайків.

Чоловік пояснив учасницям чату те, що трапилося, ось так: "Я прошу вибачення за свої дії. Я вирішив влаштувати собі спортивне тренування пізно ввечері, і мені в голову прийшла жахлива ідея зробити фотографію, щоб розіслати її... Як ви знаєте, замість цього я створив групу. Це правда принизливо, і я прошу вибачення".

Він зазначив, що незабаром збирається влаштувати вечірку, і запросив на неї учасниць чату. Більшість дівчат визнали цю ситуацію веселою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...