Квадрокоптери-сторожі з'явилися на службі в американських ВПС

При спрацьовуванні сигналізації порушення периметра або отриманні сигналу про загоряння дрон автоматично вилітає на місце і починає вести огляд, передаючи зображення охороні.

Американська авіабаза «Тревіс» в Каліфорнії розгорнула нову автоматизовану систему охорони периметра, що складається з автономних квадрокоптерів американської компанії Easy Aerial. Як пише Flightglobal, система почала працюватимуть 11 грудня 2020 року, передають Патріоти України.

Вважається, що автоматизовані системи охорони, до складу яких входять роботи різних класів, дозволять оперативніше реагувати на вторгнення на військові бази. Це особливо важливо в разі тимчасових військових баз під час бойових дій.
Квадрокоптери компанії Easy Aerial представляють собою автономні безпілотні апарати, що перевозяться в контейнерах. Останні також служать посадковим майданчиком для дронів і зарядною станцією. Тривалість польоту апарату на одному заряді акумуляторів становить 45 хвилин.
Безпілотники оснащені інфрачервоною камерою на шарнірному підвісі. ВПС США придбали у Easy Aerial два типи дронів: на акумуляторах і з живленням по кабель-тросі. Останні можуть перебувати в повітрі довше 45 хвилин.
При спрацьовуванні сигналізації порушення периметра або отриманні сигналу про загоряння дрон автоматично вилітає на місце і починає вести огляд, передаючи зображення охороні. Після завершення спостереження дрон автоматично повертається на зарядну станцію.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...