Квиток на концерт Кобзона, в ложі Захарченка: Кремль висунув Пушиліну останнє китайське попередження

Оскільки доходи бюджету «ДНР» складаються виключно з російських «траншів» (своїх коштів вистачає буквально на кілька статей), російські куратори жорстко контролюють грошові потоки.

Нещодавно в окупований Донецьк приїхала делегація з Москви, що висунула ватажкові «ДНР» ультиматум, повідомив блогер Дмитро Черкасов, передають Патріоти України.

За його словами, кілька високопоставлених «чиновників» попалися на розкраданні «державних» коштів в особливо великих розмірах. Йдеться про колишнього «міністрі зв'язку» Віктора Яценка та його першого заступника Бородіна. директора «Пошти Донбасу» Неудачина, директора підприємства «Астеліт» Гущина. Ця гоп-компанія недавно втекла з недореспубліки, оскільки потрапила в опалу до самого Пушилін. На них заведено кримінальну справу за статтею 190 «УК «ДНР» - розкрадання бюджетних коштів.

Оскільки доходи бюджету «ДНР» складаються виключно з російських «траншів» (своїх коштів вистачає буквально на кілька статей), російські куратори жорстко контролюють грошові потоки. Але, виявляється, для майстрів дерибану немає нічого неможливого. Так, з'ясувалося, що вищеназвані персонажі успішно розпиляли все, що Росія надсилала на розвиток місцевого зв'язку (оператор «Фенікс»), пошти і т. д. «У "республіку" приїжджала російська делегація. Пушиліну був висунутий ультиматум: або ти розбираєшся в цьому питанні, або компенсуєш нам (кураторам) ту суму, яку вони (Яценко і компанія) вкрали», - пише блогер.

Чи причетний Пушилін до розкрадань, питання риторичне, оскільки без його відома в Донецьку мало що можливо зробити. Цілком можливо, що він і влаштував втечу Яценку з товаришами. Однак зрозуміло одне, що Кремль такі фінти прощати не має наміру. Так що над Пушиліним в черговий раз згустилися хмари.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...