Киян неабияк схвилював пост про серйозну НП у столичному метро

Київський метрополітен не готовий до непередбачених надзвичайних подій.

Про це повідомляє журналіст Юрій Сомов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, станції метро не готові технічно, а також не готовий персонал, до пожежі, теракту або іншої НП. Через неправильну подачу інформації працівниками, у пасажирів починається паніка, яка виливається в агресію. Люди біжать до виходу, не проявляючи взаємоповаги і не мислячи раціонально.

Нагадаємо, станції "Палац Спорту", "Льва Толстого" і "Майдан Незалежності" були закриті на вхід і вихід більше години, але потім відновили роботу.

"На "Золотих"(станція метро "Золоті ворота" - ред.) в обидві сторони - натовпу до середини платформи. При цьому на підйом в сторону Володимирської працює один ескалатор. Один, Карл! Тому що другий закритий на ремонт до 21 лютого (тобто на станції в центрі міста з сімома мільйонами людей запасний ескалатор ремонтують п'ять місяців!) По платформі носиться одна жінка з рацією, ще дві тупо стоять біля стіни. Перша кричить: "Надя, чого ти мовчиш?" Та їй відповідає: "А шо я буду їм казати? "Люди лізуть один на одного, щоб швидше скочити на ескалатор, лаються. Десь праворуч з'являється чоловік у формі і починає відтісняти людей у бік від ескалатора, який їде вниз. При цьому каже: "Дайте людям пройти", на що йому заряджають: "А ми що, вже не люди?" У динаміках на ескалаторі, як і раніше, слухаємо, що не можна бігати, залишати без нагляду дітей і спускатися в метро в нетверезому вигляді. А тепер уявіть, якщо сюди додати дим, вогонь, гуркіт. Або ще гірше - крики і кров...", - написав журналіст.

Користувачі мережі прокоментували слова Юрія Сомова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...