Киянам розповіли, як оформити розстрочку боргів за комуналку, не виходячи з дому

Звернутися за допомогою можна через месенджер в Facebook або Skype.

Щоб врегулювати заборгованість за опалення і гарячу воду, необхідно укласти договір про розстрочення заборгованості та її оплати частинами. Про це пише КП "Київтеплоенерго", передають Патріоти України.

Щоб оформити розстрочку, потрібно звернутися в комунальний концерн "Центр комунального сервісу" (ЦКС) за допомогою месенджера в Facebook, Skype і відправити фото або скан-копії таких документів:

  • паспорта або документа, який його замінює (всі заповнені сторінки) / ID-карти;
  • довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (ІПН);
  • правовстановлюючого документа на квартиру або виписки з державного реєстру прав на нерухоме майно;
  • довіреності, якщо договір буде укладати уповноважена особа.

Залишити заявку можна за посиланням.

Також для укладення угоди про реструктуризацію можна звернутися з листом в СП "Енергозбут" КП "Київтеплоенерго" за адресою вул. Жилянська, 83/53.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...