"Київ - не єдине місце, куди шоумени летять, як мухи на мармелад", - Аnti-colorados

Створюється враження про те, що всі, хто мали "рекламний бюджет", вже його витратили і ніхто не приготував "срібну кулю" або "осиковий кілок" для фінішного ривка.

Про це у своєму блозі пише Аnti-colorados, передають Патріоти України.

"Зелені стали як під копірку писати, що вони разом з президентом щось там зроблять, винесуть сміття, пофарбують лавки і приберуть за собаками, які вигулювали на клумбах. Загалом тут – нуль креативу і як там було у Пушкіна: "Похмура час, очей зачарування. Люблю твою пружну струмінь в очі".

Тож не дивно, що ентузіасти докладають усіх зусиль, щоб якось урізноманітнити цей сумовитий вид, саме в партійному стилі шмаркельної партії. Адже не секрет, що вона складається з гумористів, шоуменів, стендаперів, освітлювачів, налаштувальників роялів і просто фотографів. Тому ентузіасти намагаються проявити якесь почуття гумору, щоб допомогти монобільшості в їх нелегкій справі. Ось, що з цього виходить.

Але ось виявилося, що Київ – не єдине місце, куди шоумени летять як мухи на мармелад. В Одесі відбувається приблизно те ж саме. Старий колега Сивохи Філімонов вже давно став у чергу за м'яким кріслом, але знизу в нього постукали. Виявилося, що на нього претендує чемпіон Одеси по "муркотінню" і "розпальцівкам", Домбровський. За стилем це злегка змаргіналізована версія Пальчевського. Хоча, хто з них сильніш маргіналізований, питання відкрите і спірне. Проте, ось ця реклама і кожен може співвіднести з нею рівень плінтуса.

Куди більш змістовною є реклама квазі-зеленої або екологічної партії, а вірніше – її кандидатші. Загалом, нічого видатного в зображенні немає і навіть так модного зараз Річарда туди не вписали, але примітний номерок телефону, вказаний внизу зображення. Важко сказати, для чого він там залишений, але приблизно в таких випадках буває допис, умовно "сто доларів на годину". Хоча, можливо, тут малося на увазі щось зовсім інше. Просто такого ніхто не робив.

Ну і на завершення огляду, пропонуємо картинку, яка стала окрасою сьогоднішнього випуску.

Тут ні відняти, ні додати. Все сказано самим зображенням. Ну а ми нагадуємо колегам про те, що у нас залишилося всього три дні для того, щоб опублікувати найсоковитіші фото цієї передвиборної кампанії. Так що – не відкладайте це в довгий ящик."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...